045 667 2939 Nuohous- ja ilmanvaihtopalvelut / 050 524 1179 Kotiapu ja hoivapalvelut

Palvelut

Nuohous ja ilmanvaihtopalvelut

Päätoimialamme on savuhormien sekä tulisijojen nuohous ja paloturvallisuuden tarkkailu. Alalta on usean vuoden työkokemus, joten ammattitaitoon voit luottaa. Nuohoustyötä teemme suurella sydämellä ja aina hymyssä suin. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset ja julkiset laitokset. Tarjoamme lakisääteisiä nuohouspalveluita Joensuussa sekä ympäryskunnissa (Liperi, Kontiolahti, Pyhäselkä). Isommat urakat voidaan sopia myös muille alueille.

Ilmanvaihtojen puhdistuksia suoritamme omakotitaloihin sekä taloyhtiöihin.

 

Jyri-NuohoajaYrityksen nuohous- ja ilmanvaihtopalveluista vastaa nuohooja Jyri Hiltunen. Jyrillä on nuohousalalta vankka työkokemus.  Ensikosketus nuohoojan ammattiin Jyrillä on jo 14 vuotiaana, jolloin hän on toiminut useampana kesänä nuohoojan apupoikana. Jyri on toiminut aikaisemmin  Joensuussa piirinuohoojana vuosina 2015-2019. Nuohoojan töitä hän tehnyt myös Varkaudessa sekä Liperissä vuosina 2005-2014. Kaiken kaikkiaan työkokemusta nuohousalan töistä kertynyt yli 15 vuotta. Jyrin mottana on  saada asiakas iloiseksi sanoilla ja teoilla.

 

Laadukasta kotiapua ja hoivaa suurella sydämellä

Perheyrityksemme tarjoaa monipuolista ja luotettavaa hoivaa ja huolenpitoa, kun oma tai läheisesi elämäntilanne muuttuu. Autamme ikääntyneitä, toimintarajoitteisia, pitkäaikaissairaita, lapsiperheitä ja muita tilapäisesti apua tarvitsevia. Palvelumme on ihmisläheistä ja sydämellistä sekä toimimme asiakkaan kotona aina kunnioittavasti.

Tiimiimme kuuluvat tällä hetkellä sairaanhoitaja ja lähihoitaja sekä rakennusalan ammattilainen, joka voi tarvittaessa hoitaa kotiin liittyvät korjaus- ja huoltotyöt. Hoitajamme ovat Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran rekisteröimiä ammattihenkilöitä. Tarjoamme palvelua Joensuussa, Kontiolahdella ja Liperissä.

Yrityksemme on rekisteröity yksityisten kotipalvelujen tukipalvelutuottajien rekisteriin sekä olemme Siun soten hyväksymä palvelusetelituottaja. 1.8.2020 alkaen olemme Itä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymä kotipalvelutuottaja (lapsiperheet, vanhukset, kehitysvammaiset ja muut liikuntarjoitteiset). Lisäksi meillä on AVI:n lupa tuottaa ammatillista tukihenkilötoimintaa lapsille ja nuorille.

Tilaa maksuton kartoituskäynti ja sovitaan yhdessä, millä tavoin voimme tehdä sinun tai läheisesi kotona asumisesta mielekkäämpää ja turvallista. Tukipalvelukäynnit voivat olla päivittäisiä, viikottaisia, kuukausittaisia tai kertaluonteisia. Tilaajana voi toimia myös omainen, läheinen, edunvalvoja tai kunta. Asuminen kunnallisessa palvelutalossa ei estä arvolisäverottomien palveluiden ostamista yksityiseltä yritykseltä.

Palvelemme asiakkaita arkisin ma-pe klo 7-18. Illat, viikonloput sekä pyhäpäivät sopimuksen mukaan.

Toiminta-ajatus ja arvot

Yrityksemme toimintaa ohjaa palvelun kiireettömyys, luotettavuus ja turvallisuus. Asiakastyön periaatteet muodostuvat jokaisen asiakkaan yksilöllisestä kohtaamisesta, terveyden ja toimintakyvyn edistämisestä sekä avoimesta vuorovaikutuksesta yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yhteistyössä omaisen tai edunvalvojan kanssa oma henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jossa määritellään tarkkojen tarpeiden lisäksi erilaiset toiveet ja odotukset palvelulle.

 • Asiakaslähtöisyys ja itsemäärämisoikeus
 • Luotettavuus ja joustavuus
 • Turvallisuus
 • Omatoimisuuden ja sosiaallisen aktiivisuuden tukeminen

Hoivapalvelut               

 • Avustaminen päivittäisissä toimissa mm. aterioinnissa, peseytymisessä, pukeutumisessa, wc-asioinnissa, ihonhoidossa
 • Terveydentilan seuranta
 • Asiointiapu (lääkäri, apteekki, kauppa)
 • Ulkoiluapu ja viriketoiminta
 • Keskusteluapu ja henkinen tuki
 • Tuki kotisaattohoidossa
 • Lapsiperheille tilapäistä hoitoapua kotiin
 • Omaishoitajan sijaistaminen

 

Kotiapu

 • Avustaminen vaatehuollossa ja kodin pienissä siivoustöissä
 • Polttopuiden pinoaminen, tulisijojen lämmittäminen
 • Vesikourujen puhdistukset
 • Nurmikon leikkuu, haravointi
 • Lumenpudotukset / pienet lumityöt
 • Auton renkaiden vaihdot
 • Ym. pienet kodin huolto-/korjaustyöt

 

Ammatillinen tukihenkilötoiminta

Palvelu on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka ovat lastensuojelun asiakkaita tai muutoin aikuisen tuen ja ohjauksen tarpeessa. Ammatillinen tukihenkilö on vankasti kouluttautunut sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jolla on työkokemusta lasten ja nuorten sekä perheiden kanssa työskentelystä. Toiminta on aina suunnitelmallista, tavoitteellista ja sitä toteutetaan yhteistyössä, sekä lapsen/nuoren perheen kanssa, että muiden tärkeiden verkostojen kanssa. Tavoitteita tarkistetaan säännöllisesti ja muokataan tarpeen mukaan. Työskentely dokumentoidaan ja tehdään yhteenveto palvelun ostajalle.

Ammatillisen tukihenkilötoiminnan tavoitteena on, että asiakkaana oleva lapsi tai nuori saa apua ja tukea eri elämäntilanteissa sekä positiivisia kokemuksia yhdessä tekemisen ja toimimisen kautta. Tukihenkilöllä on monenlaisia rooleja tuettavan elämässä. Tukihenkilö voi olla elämän ja arjen opettaja, rajojen asettaja tai ihmissuhdeosaaja.

Ammatillinen tukihenkilötoiminta pitää sisällään nuoren hyvinvoinnin kartoituksen ja työskentelyn tarkoituksena on vahvistaa lapsen ja nuoren positiivisia toimintamalleja omassa lähiympäristössä. Työskentelymme tärkeimpänä asiana pidämme tukihenkilön ja asiakkaan välistä avointa vuorovaikutussuhdetta ja  luottamuksen syntymistä.

Mikäli teillä heräsi tarvetta ammatillisesta tukihenkilötoiminnasta, niin olkaa rohkeasti yhteydessä. Pohditaan yhdessä, kuinka voisimme auttaa lasta tai nuorta. Tarkemmat sopimukset tehdään yksilöllisesti asiakaan tarpeiden mukaan. 

 

Ota yhteyttä

tai soita 045 667 2939

 
5 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.