Nuohous

Nuohous ammattitaidolla

Päätoimialamme on savuhormien sekä tulisijojen nuohous ja paloturvallisuuden tarkkailu. Alalta on usean vuoden työkokemus, joten ammattitaitoon voit luottaa. Nuohoustyötä teemme suurella sydämellä ja aina hymyssä suin. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset ja julkiset laitokset. Lakisääteinen nuohous Joensuussa sekä ympäryskunnissa (Liperi, Kontiolahti, Pyhäselkä). Isommat urakat voidaan sopia myös muille alueille, kuten esimerkiksi useamman vuokramökin / loma-asunnon nuohoukset Kolilla.

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset, mittaukset ja säädöt suoritamme omakotitaloihin, taloyhtiöihin sekä liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Ilmanvaihdon puhdistusta ja mittausta tehdään oman alueemme lisäksi myös Kuopion alueelle.

Nuohouspalvelut

  • Lakisääteiset tulisija- ja horminuohoukset kiinteistöihin sekä vapaa-ajan asuntoihin
  • Hormi- ja paloturvallisuustarkastukset

Muut palvelut

Mitä nuohous maksaa?

Nuohous hinta alk. 49 €

Tämä kiinteistökohtainen nuohous hinta sisältää yhden hormin ja yhden tulisijan. Mikäli tulisijoja / hormeja on useampi muodostuu hinta oheisen hinnaston mukaan.

  • Ensimmäinen savuhormi 20€
  • Muut savuhormit 6€
  • Leivinuuni / Hella 27€
  • Varaavatakka / kamina / lämmitysuuni / saunankiuas 17€
  • Vesipata 25€
  • Vapaa-ajan asuntolisä 20 €

Muista kuin hinnastossa mainituista tulisijoista sekä pienimuotoisista kodinhuolto töistä annamme erillisen tarjouksen.

Maksuehtona 14 päivän netto, ja maksukehotuksesta peritään 5 euron muistutusmaksu. Maksuvaihtoehtona voit valita käteisen, e-laskun tai paperilaskun. Paperilaskusta perimme 1.1.2023 alkaen 2 e laskutuslisän.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % 

Kuinka usein nuohous on suoritettava?

Jos kyseessä on vakituiseen asumiseen tarkoitettu kiinteistö, tulee tulisijojen nuohous tehdä vähintään kerran vuodessa. Vapaa-ajan asuntoihin, kuten kesämökille, nuohous tulee tehdä kerran kolmessa vuodessa. Jatkuvassa käytössä oleva tulisija on paloturvallisuusriski, jos nuohousta ei suoriteta säännöllisesti. 

Käyttämätöntä tulisijaa ei tarvitse nuohota, mutta jos se otetaan käyttöön pitkän ajan jälkeen, tulisi kutsua nuohooja tarkistamaan sen kunto ennen käyttöönottoa. 

Nuohoojaan kannattaa aina ottaa yhteyttä, kun tulisijan kunto mietityttää, tai käytössä ilmenee ongelmia. Kovassa käytössä olevat tulisijat kannattaa myös nuohota useammin kuin kerran vuodessa.

Luotettava nuohooja nyt ja tulevaisuudessa

Nuohooja Joensuu

Yrityksen nuohous- ja ilmanvaihtopalveluista vastaa nuohooja Jyri Hiltunen. Jyrillä on nuohousalalta vankka työkokemus. Ensikosketus nuohoojan ammattiin on jo 14 vuotiaana, jolloin hän on toiminut useampana kesänä nuohoojan apupoikana. Varsinaiset nuohoojan työt Jyri on aloittanut vuonna 2005 ja sitä ennen hän toimi turvallisuusalalla useampia vuosia. Nuohoojan töitä hän on tehnyt Joensuussa, Liperissä sekä Varkaudessa. Kaiken kaikkiaan työkokemusta nuohousalan töistä on kertynyt yli 20 vuotta. Jyri on suorittanut nuohoojan ammattitutkinnon lisäksi myös Suomen LVI-liitto SuLVIn IV-mittauksen pätevyyden. Jyrin mottona on saada asiakas iloiseksi sanoilla ja teoilla.

Nuohous ja kotitalousvähennys

Lakisääteinen nuohoustyö on rajattu kotitalousvähennyksen ulkopuolelle. Itse nuohoustyöstä ei siis saa kotitalousvähennystä, mutta esimerkiksi hormin, piipun tai asunnon muista parannus- ja kunnossapitotöistä saa kotitalousvähennyksen.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram