Yhteystiedot

H & J Home Service Oy

Y-tunnus: 3009015-8
Rentukkatie 8 B
80130 JOENSUU
myynti@kotijanuohous.info

Koti- ja hoivapalvelut sekä ammatillinen tukihenkilötoiminta

Henna-Riikka
050 524 1179

Nuohous- ja ilmanvaihtopalvelut sekä urakkasopimukset

Jyri
045 667 2939

Some

Henna-Riikka Hiltunen
sairaanhoitaja (ylempi AMK) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Kotihoitopalvelusta vastaa sairaanhoitaja Henna-Riikka. Hänen työura koostuu monenlaisista sairaanhoidon tehtävistä sekä julkisen että yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluksessa. Hoitotyön kokemusta on karttunut muun muassa vastasyntyneistä keskosvauvoista, lapsista ja nuorista, vanhuksista sekä kehitysvammaisista. Taitoja löytyy somatiikan kuin myös psykiatrian sekä lastensuojelun osa-alueilta.

Henna-Riikka tarjoaa lisäksi ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa yrityksemme aputoiminimellä Kuuleva Sydän. Tarkemmat tiedot palvelusta löytyvät kotisivuilta www.kuulevasydan.fi. Henna-Riikan mottona on, että kohtele muita niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan.
jyri
Jyri Hiltunen
nuohooja ja huoltotyövastaava

Asiakkaiden kodin huoltotöistä vastaa Leevin lisäksi myös Jyri. Jyrin päätehtävänä on huolehtia myös yrityksemme nuohous- ja ilmanvaihtopalveluista. Mikäli paloturvallisuus asiat mietityttävät voimme kääntyä niissä Jyrin puoleen. Jyrin mottona on saada asiakas iloiseksi sanoilla ja teoilla.
Veera Hiltunen
lähihoitaja

Hoivatiimimme työntekijänä toimii lähihoitaja Veera. Hän on suorittanut sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisen lähihoitajaopinnoissa. Veeran tunnistaa iloisesta hymystä ja naurusta. Hän on ahkera liikunnan harrastaja ja toiminut myös vapaa-ajallaan valmentajana pienemmille cheerleading harrastajille. Veeralta hoituu hoitotyöt lapsista vanhuksiin. Veeran mottona on, että jokainen päivä on aina uuden alku.
Leevi Hiltunen
rakennusinsinööri (AMK) ja rakennusmies (talonrakentaja)

Yrityksemme huolto- ja korjaustöistä huolehtii rakennusalan ammattilainen Leevi. Leevi on äärimmäisen pikkutarkka ja huolellinen siinä mitä tekee. Joten työnjälki on varmasti priimaa. Leevi on luoteeltaan puhelias ja iloinen. Leevin mottona on, jotta työnjälki täytyy olla sellainen kuin itselleen tekisi.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram